top of page

Halloween: 3 tips voor een griezelfeest

Bijgewerkt op: 21 feb. 2022

Het is bijna Halloween, het moment om samen gezellig te griezelen. Met deze 3 activiteiten geniet je met het hele gezin van een avontuurlijk griezelfeest!


  1. Ga naar een zelfpluktuin, kies en pluk zelf een pompoen. Of koop ééntje in je buurtwinkel.

  2. Maak je eigen pompoenlantaarn. Volg de raad van Mama Lobke op voor een mooi uitgeholde pompoen en heerlijke pompoensoep achteraf!

  3. Ga op griezeltocht! Met de coronamaatregelen mogen we dit jaar niet trick-or-treaten maar een spannende zoektocht door je buurt mag wel. Tip: Neem een balpen en zaklamp mee, ook een wit laken kan van pas komen! Klaar? Start met het verzamelen van takjes en maak je eigen bezemsteel! Zoek thuis een leuke hoed, kruip op je bezemsteel en kies je heksennaam! Ga vervolgens op griezeltocht en tel de monsters die je tegenkomt. Hoeveel spoken tel je? Heksen? Skeletten? Vampieren? Download hier je griezelkaart! Stop bij het eerste spookje dat je op een raam of gevel vindt. Haal het witte laken uit en aap met handen en voeten een spook na! Wie geeft jou de meeste kriebels? Neem je zaklamp, zoek een muur (zonder ramen, stoor je buren niet!) en vertel een verhaaltje aan de hand van een schaduwspel. Eindig je tocht in je eigen tuin en ga op zoek naar een spinnetje. Durf je het op je handen te laten lopen?


Veel plezier!

212 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page